"SINCE WHEN DO YOU CARE WHAT ANYBODY ELSE THINKS?" "I DON'T. I CARE WHAT YOU THINK."

Kom hem från skolan vid halv sex, eftersom jag var snäll och följde med Malin och åt.
Är så jävla trött även fast vi hade sovmorgon imorse. Känns som att jag behöver sova ikapp ett år eller två, trots att jag inte ens slarvar med sömnen direkt. Ska iväg och gymma med Malin ikväll igen sen. Så jag lär sova gott inatt åtminstone! 
Har aldrig något vettigt att skriva här. Är så jävla skoltrött även fast vi knappt har ett skit att plugga.. är väl tur det. Men idag är det ju i alla fall bara två dagar kvar till helg. På lördag ska vi tjejer fira Hanna, då jävlar!!


I WAS A HAND GRENADE THAT NEVER STOPPED EXPLODING


YOU'RE EVERYTHING

Kom nyss hem typ. Har varit en lång dag, men har fått endel gjort! Förutom på spanskan kanske, haha. Imorgon börjar jag tolv, inget studiepass, så jävla skönt! :)
Hade 10000 timmars hål vid lunch så gick en sväng på stan med Mallan, köpte en present åt Hanna och en sak(vet inte vad det heter) till mig idag, så ska slå in presenten nu och dricka lite kaffe framför tv'n. Senare ikväll blir det en sväng till gymmet med Malin.





GRATTIS HANNA♥

(& grattis Pernilla i efterskott!♥) JA, VÄLDIGT FINA OCH NYA BILDER!



(Herregud så man såg ut!!:)) Lavjo!!!

första advent

Fan vad allt går fort! Måste börja köpa julklappar och sånt, hitta klänning till nyår osv. Har börjat skriva min egna önskelista i alla fall, hihi.
Helgen har varit skön. I fredag blev det en spontan sup hos Becka, haha. Vaknade upp bredvid två julskinksmackor på lördagen... förklarar allt. Herregud hahaha. Igår var jag så jävla trött, men tog mig ut och umgicks med Sara, Becka, Emma och Julia igen, vet inte ens om jag var vid liv. 
Idag ska jag försöka slänga upp lite mer julsaker i mitt lilla rum eftersom jag var för trött för att göra det ordentligt igår. Hade även tänkt skriva klart mitt reportage och sedan umgås lite med gullet.


Bra bildkombo

I SAID I'D NEVER LET YOU GO, AND I NEVER DID I SAID I'D NEVER LET LET YOU FALL AND I ALWAYS MEANT IT

♥iih

I'VE SAID IT SO MANY TIMES - I WOULD CHANGE MY WAYS


Japp. Nya hårfärgen.

AND HELL WAS SO COLD

Sitter i skolan. Har haft lunch sen elva och börjar tio över ett... Innan schemat ändrades slutade vi tolv på torsdagar. Lite frustrerande! Var i alla fall och åt och sen fikade vi tjejer i klassen lite på donken :)
Ska ha nån redovisning om en låt nu på engelskan, sen får vi äntligen sluta.

Färgade ju då håret förra onsdagen, men orkar aldrig lägga upp en bild plus att det är askul att överraska alla som inte har sett det än hihi.
Något annat nytt är att jag och Mallanbrallan började gymma i måndags och hurtiga som vi är ska vi dit 7 imorn, innan skolan. Det värsta är att jag kommer ha världens träningverk från igår på boxningen imorgon. Skönt!

17.12

Ett litet snabbt inlägg nu bara. Ska iväg och handla en sväng med pappa nu, sen baka morotskaka just för att jag och Malin har varit sugna på det i någon vecka, sen iväg på boxning med Fia! 

Helt jävla random bild!

JUST TELL ME THE TRUTH

Blir så arg. Riktigt jävla besviken.

LITTLE LIES

Nyss ätit lite. Innan det var jag ute och sprang & gick ungefär 6,5 km! 
Blev en liten filmkväll hos Tobbe igår med han, Julia, Linus, Robin och Fia ett tag. Somnade x antal gånger. Men japp, nu ska jag nog börja fixa mig och dricka lite kaffeee.

Gårdagens födelsebarn. Så fula♥

Hi haters, it was very very very nice to meet you

Kom hem för en stund sedan. I förrgår kväll färgade jag håret, har en bild men orkar inte lägga upp den idag, haha. 
Igår drog jag och Malin och solade direkt efter skolan. På kvällen var jag ute och åt på Kina med fis. Sen låg jag och dog helt ensam här hemma.
Så sjukt trött och arg på allt just nu, så ska nog inte göra ett skit ikväll. Alla är ju så fruktansvärt tråkiga hela tiden. 
Imorgon ska jag i alla fall över till Lydia för att fira henne och Sara som fyller idag, grattis igen!

Slumpad låt som alltid är lika bra:


I REALLY HOPE YOU'LL GIVE IT ALL THIS TIME

Nyss ätit lite hemmagjord kebab, helt okej gott.
Måste ta upp dagens sorgligaste i skolan - Jag och Malin står i matkön på konserthuset och ser att man får morotskaka eller mockarutor/kärleksmums/whatever till maten(riktigt stora bitar!!!) och blir skitglada eftersom det "bara" var typ 15 pers framför oss och det hade precis öppnat. Sen tar det slut när typ halva kön har gått(När det är bullar och sånt så fyller dem alltid på när det tar slut). MEN - Ställer det fram nå mer just idag när det var morotskaka? NEJ. Hatar dig mat-theres eller vad fan du nu heter. 

Alla andra klasser fick nytt schema idag. De har ändrat dem så att vi ska få sluta tio minuter tidigare varje dag och på så sätt hinna med tågen. Men det betyder att de har fått flytta runt på lektionerna. Kan säga att nästan ALLA verkade vara förbannade och endel skrek på lärare osvsov idag över deras nya scheman... Vi får vårt imorgon, hoppas det blir bra i alla fall...

Nog om det, ska strax iväg på boxning. Äntligen. Har haft ett uppehåll på typ fyra veckor nu, så det ska bli jävligt skönt att slå av sig lite! Efter boxningen händer en liten grej hihi. 
Längtar tills imorn :)


Bild från när jag var påväg till tåget på morgonen typ förra onsdagen. Såå kul att åka till skolan när det är mörkt och sen åka hem när det är mörkt igen... Är som tur är bara så på just onsdagar, men ändå!

ÄVEN FAST JAG HAR GETT DIG ALLT, SKA JAG GE DIG LITE TILL



Nu: Drar ut på en promenad med mamma - välbehövligt.

helgen

I Fredags drog jag ut till donken med Emma och Amela på kvällen. Satt och snackade skit ett bra tag. Fick självklart punktering på cykeln när vi åkte ut, så fick GÅ hem i kylan.

I Lördags tog jag och mamma en sväng till Eskilstuna och letade farsdag-present. Åt på chop chop eller vafan det heter, asgott men fy fan va mycket mat man fick! Kvällen trodde jag skulle få lov att spenderas hemma. Men det slutade med att jag, Hanna, Fia och Alex drog på en lite halvdann fest i Kungsör. Var väl helt okej!
Så idag har jag varit extra seg. Körde ut hela familjen till Valskog och bytte däck på momme(mormor)s bil och sedan körde jag dem till donken där vi köpte mat. En riktig fettodag. Så jävla konstigt att det var jag som körde. Min bror var lite smårädd hihi.



Översta bilden snodd från fia och den andra - en äcklig lyckokaka

do you even understand?

Övningskörde i två timmar efter skolan, gick bra. Körde först runt i Valskog, sedan körde jag in till Arboga och så körde vi lite här och sen hem. Körde ut till stallet i Tisdags också!
Åt tacos för andra gången när jag kom hem. Efter det har jag duschat och fixat mig samt tryckt godis och chips, hihi.
Får se vad jag tar vägen ikväll, har endel att välja på med tror det blir mer åt det lugna hållet. Är dock skittaggad på att festa men tror jag borde ta det lite lugnt. Får se hur det går!
Orkar inte lägga in bilderrrr.

standard frukost/mellis


lätt turkisk yoghurt med bär&mandlar, en kiwi, ett ägg och mjölk. GOTT hihi

YOU SAY YOU NEED ME, MAKE ME BELIEVE IT

Nyss druckit kaffe och kollar nu på Jims värld, så jävla bra haha. Ikväll är det zumba. Missade boxningen igår så "tränade" lite här hemma.
Går 9-12 på torsdagar, men fick sluta elva. Värt att vara i skolan i två timmar, japp. Jag och Malin gick och åt och sen tog vi tolvtåget. Fick reda på matteprovet idag också, fick A! Så jävla skönt. 


Hahaha så jävla fult seriös.

DU STÖR VARENDA TANKE OCH DET SPELAR INGEN ROLL VAD DET ÄR, DU ÄR ALLTID DÄR

Slutade två timmar tidigare idag, så hade lite tråkigt när jag kom hem. Bestämde mig för att röja på mitt rum. För jag har seriöst saker ÖVERALLT, finns typ inte en enda öppen yta i mitt rum. Hatar det!
Plockade ner lite saker från väggarna jag inte längre behöver och så. Sedan bestämde jag mig för att rensa skrivbordet. Kan ju säga att jag är riktigt glad att jag gjorde det... :)



Pegnar som låg i födelsedagskort jag helt glömt bort. Övervägde om jag skulle lägga dem i plånboken eller om de skulle sparas. Det blev att spara. Typiskt mig hehe.

1148

Sitter i skolan med MAUlin. Har snart historia och därefter idrotts"prov" i anatomi. Kommer gå asbra faktiskt. Hade ju då historieprov innan lunch, gick väl okej. Visste bara inte vilket årtal Gustav Vasa inledde protestansismen i Sverige eller något sånt.... bra att veta!! Skrev att han blev i alla fall kung 1523, tänkte att det kanske kunde kompensera lite till att jag inte visste det andra... Man kan ju alltid hoppas.

Är för övrigt proppmätt för vi fick bulle till maten, plus att det var kött och potatisgratäng. Så nu jävlar är jag mätt, men dock sjukt sugen på kaffe. Är för snål för att lägga ut ynka KÅ ERR på det. Så jag får väl fortsätta lida.

Japp allt detta var väldigt intressant och bra för alla att veta.

MEN EN VACKER DAG KANSKE DU OCH JAG KOMMER SÄTTA TILLBAKS PINNEN I VÅR HANDGRANAT OCH GÖRA OM DET EXTRA BRA

Vill så gärna ut och springa. Det enda som hindrar mig är att det är så jävla mörkt ute. Plus att när man har musik i öronen så hör man ju inte om någon smyger på en.
Liksom kul om jag blir våldtagen bara för att jag inte vill springa där någon kan se mig(hehe okej, rätt larvigt egentligen, men känns som att jag ser ut som en jävla flygande vante när jag springer). Men då om jag är där ingen ser mig är det ju verkligen ingen som kan hjälpa mig IFALL jag blir anfallen eller något heller... Fast kanske ska trösta mig med the bystander effect som vi jobbade med idag på psykologin, ingen skulle ändå våga hjälpa mig... Okej ska sluta. Skaffar lite stake och drar ut och springer... ensam... i mörkret...:(
Kommer säkert bli våldtagen bara för att jag skriver detta.:):):):) OK, ska sluta på riktigt.
Ses
...Kanske aldrig mer.

kommer aldrig att få dig att förstå

Helgen har varit toppen. Förutom att jag tappade bort min plånbok(blev som tur var upphittad dagen efter) och att jag gick hur vilse som helst - flera gånger! Var borta i typ en timme varje gång också, hahaha.
I alla fall, halloweenfest hos Tobbe på fredagen och på lördagen började vi hos Fia och slutade hos Pontus! 
Helgen kunde ju dock ha varit lite gladare från min sida, men får helt enkelt stå ut även fast det är svårt.
Måste nog egentligen börja dricka lite mindre, har på senaste tiden slutat med att jag blir arg på de flesta utan anledning och utan att tänka på det och ej kommer ihåg det dagen efter... Beter mig helt enkelt som ett svin. Är väl på grund av allt som har hänt på senaste tiden och så, det rinner väl bara över när det blir så mycket. 
Men ska inte rikta in mig på det dåliga, helgen hade många jävligt roliga stunder också! Skönt att komma ut och slippa tänka på annat.

Idag var det skola igen, har sedan setat här hemma och pluggat sen typ två. Har både idrott- och historie"prov" på Onsdag. 

Från i Fredags(blir bara två bilder eftersom jag la ut massor på facebook):



Måste bara tillägga att min bror just fick nya COD och springer runt och sjunger "Oh my god, oh my god!!" osvosv(The Moniker-melodin) med en extremt fjollig röst........... mycket till liv han har:):):)):)

fan vad det tär på en

hur fan hamnade vi här?

THE MOST PAINFUL GODBYES ARE THE ONES THAT ARE NEVER SAID AND NEVER EXPLAINED

-
Väntar på att klockan ska bli runt ett, för då ska jag upp och tjocka kebab med Alice! 
Taggar för övrigt rejält till ikväll, ska ha så jävla kul och inte tänka på något dåligt över huvud taget :)
-
Igår så hade jag inte så mycket att göra, så efter x antal vredesutbrott(att hålla på och pyssla med småsaker är inte min grej, har noll tålamod) så lyckades jag få ihop ett par örhängen av fjädrar jag fick av Emma (tack) och en trasig fotlänk jag köpte i Barcelona. Resultatet blev dock förjävligt. Man ser ju i alla fall att de är hemmagjorda...
-

031111

Japp. Är lite förbannad och så överlag. Dels för att jag var och klippte mig igår och nu är mitt hår förstört. Har försökt att spara ut det typ i hela mitt liv men ne. Nu är det typ lika långt som för fyra år sedan igen. Sist jag klippte mig så lyssnade min frisör i alla fall på mig och FÖRSTOD att jag ville ha långt hår. Den här gången sa hon bara att hon förstod men sket i det totalt................. Så arG!!!!
Jaja, är arg för många andra saker med. Mest frusterad, men det är väl typ samma sak. 

Igår körde jag(!!!!) hem till Emma (första gången på väg i trafiken och SJÄVKLART så kom det ett jävla utryckningsfordon i full fart bakom mig när jag typ precis skulle köra igenom rondellen.. men mamma sa att jag klarade det GALANT!!!). Gick asbra i alla fall, jag är en naturbegåvning:)::)::) Ne. Men vi gick sedan hem till Becka med Lina, Lydia, Lina, Amela och Ruth. Tror jag. Förlåt om jag glömde någon. Bakade massor och var allmänt feta. 

Nu ska jag strax cykla ut till Dollarstore med Emma, Amela och Linda. TJABBA
(Jaa långt inlägg men har damp OCH downs idag tack hej)

Haha, observera mitt ironiska leende pga mitt "långa" hår. :'(



Såhär var det innan. Visst, skittrasigt nertill pga gammal blekning, men ändå :(

so bad that it hurts but so good that it's worth it


TURN AWAY CAUSE I NEED YOU MORE

Var nyss ute och gick en halvtimme, men lackar sönder för min RunKeeper har slutat fungera så fick lov att radera all historik. Vet inte ens om den kommer börja fungera igen för det. Blööööööö. 
Värt inlägg? Nej, men typ det enda som har hänt idag............

YOU HAVE NO IDEA

Har nyss varit och solat en sväng med Malin. Skulle gå ut och gå med Hanna och Fia idag igen men får se hur det blir med det. Ska i alla fall övningsköra lite när mamma har slutat. Kul liv ne.

RSS 2.0