I REALLY HOPE YOU'LL GIVE IT ALL THIS TIME

Nyss ätit lite hemmagjord kebab, helt okej gott.
Måste ta upp dagens sorgligaste i skolan - Jag och Malin står i matkön på konserthuset och ser att man får morotskaka eller mockarutor/kärleksmums/whatever till maten(riktigt stora bitar!!!) och blir skitglada eftersom det "bara" var typ 15 pers framför oss och det hade precis öppnat. Sen tar det slut när typ halva kön har gått(När det är bullar och sånt så fyller dem alltid på när det tar slut). MEN - Ställer det fram nå mer just idag när det var morotskaka? NEJ. Hatar dig mat-theres eller vad fan du nu heter. 

Alla andra klasser fick nytt schema idag. De har ändrat dem så att vi ska få sluta tio minuter tidigare varje dag och på så sätt hinna med tågen. Men det betyder att de har fått flytta runt på lektionerna. Kan säga att nästan ALLA verkade vara förbannade och endel skrek på lärare osvsov idag över deras nya scheman... Vi får vårt imorgon, hoppas det blir bra i alla fall...

Nog om det, ska strax iväg på boxning. Äntligen. Har haft ett uppehåll på typ fyra veckor nu, så det ska bli jävligt skönt att slå av sig lite! Efter boxningen händer en liten grej hihi. 
Längtar tills imorn :)


Bild från när jag var påväg till tåget på morgonen typ förra onsdagen. Såå kul att åka till skolan när det är mörkt och sen åka hem när det är mörkt igen... Är som tur är bara så på just onsdagar, men ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0