SÖNDAG

Vaknade och gick upp runt fyra gånger i morse. Klockan halv sju, klockan åtta, klockan nio osv. Men trots att jag blev så trött av det så tog jag mig ut och gick en långpromenad i det fina vädret efter frukost. Gick med Malin hem och sen tog jag en rejäl omväg tillbaka. Riktigt skönt :)
Har nyss pillat lite på idrottsrapporten och ska väl ta och hitta på något annat nu. Har även hunnit städa typ hela huset idag också. Herregud vad tråkig jag är.

BORDE HA LÄRT MIG

Igår kom det nio tjejer över hit och senare även ett par grabbar. Vi åt tacogratäng och sen hade jag gjort två olika efterrätter. Maten var väl kanske det ända som blev lite som tänkt. Blev bara lite föör rörigt så jag rageade ur en aning ett tag. Fick en nerspydd säng och lite så, haha.. Men äsch, är väl sånt man kommer skratta åt senare. Men tack alla som hjälpte till med allt, verkligen! :)

Några bilder kommer nog seeen

ALLTID FÖRBEREDD FÖR STORM

Sitter och väntar på mat. Idag efter skolan så drog jag med plutt och fixade med lite chaaasch hahah. Råkade tränga mig före hela kön på banken... Jaaaja vafan trodde ju kärringen längst fram stod och kollade på hus som var till salu.. Gick sedan och handlade och fixade grejer tills imorn! Sen fick Elias komma tillbaka och skjutsa hem mig, tungt att bära ju... Hihi.
Ikväll tror jag att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt, ladda upp för imorn och så. Första gången på länge jag inte har något emot att vara hemma en helgkväll. Men det behövs faktiskt. 

Två bilder från imorseee


RESTEN AV KVÄLLEN:


12.59

Sitter i skolan, har snart engelska som sista lektionen. Varit gratis i kaffeautomaten hela dagen så är lite piggare än vanligt hihi. Efter skolan ska jag sola med mamma och sen ta tag i pluggandet. Planera lite mer till på Lördag ska jag också göra, SÅ SJUKT TAGGAD.


YESTERDAY

Hade en helt okej kväll igår. Trodde först inget skulle dyka upp med sen drog jag och Elias ut till Danne där Sara & co var. Hade väl kul då och då haha. Lite tjaffsigt denna helg igen, men sånt som händer. Vaknade upp hos Elias efter många om och men... Får fan ta och skärpa mig. Aja, vi låg mest och degade framför tvn tills jag åkte hem vid halv två. Mysigt åndå♥
Ska till Sara om ett tag, ska fika. Igen, hehh.




Kvällen hos Bella 5/1!

Lite sent kanske, men bättre det än aldrig!
Har nyss ätit pepparbiff och potatisgratäng, asgott. Var i skolan sammanlagt 55 minuter idag. Vår grupp hade sovmorgon till tolv och sen skulle vi ha haft två h mentorstid men nej, skulle bara fylla i en lapp typ. Skönt i alla fall. Vi tjejer tog en sväng förbi hemmakväll och köpte godis innan vi drog oss hem :) 
Drog en lååång fika på Saga med Emma efter det. Fick därefter världens sockerkick eftersom jag inte äter söta saker i vanliga fall haha. Herregud. Kunde inte ens stå still i duschen, kände mig som Malin efter en cola ;)






Hahahah bjuder på denna, vet ej vad mitt fel är nej




IM A GIRL. IF YOU HIDE SOMETHING, OR TELL A LIE - I'LL FIGURE IT OUT. ALWAYS.

Kände det på mig. En sådan grej ska man väl fan inte behöva ljuga om. Besviken, ja.

0118

Det är ju så jävla tråkigt utan bilder här, men försöker skriva något ändå. 
Idag var jag, Liv och Emilia mest ute och fotade bilder till skaparverkstaden nu under temaveckan. Lite drygt men som sagt bättre än lektioner. Har varit så jävla sugen på godis och bakelser och allt vad det heter idag haha. Bättre blev det ju inte av att vi gick in på hemmakväll och fotade heller... 
Har pluggat i någon timme nu och tror jag är nöjd för idag. Så ska städa upp lite i köket och sedan ladda upp inför boxningen :)
Har ju gamla bilder i alla fall, så en fiiiifin på Malin och Elias från kvällen vi firade mig i somras passar väl bra eftersom Elias kommer ikväll och Malin träffar jag ju varje dag!

Hahaha så hime fina ♥ Sommar nuuuu ja tack

HEY, C'EST LA VIE. REMEMBER ME? I MADE YOU, DRESSED AND TRAINED YOU

Hade tänkt sätta mig för att plugga lite nu. Är såhär skönt slut i kroppen efter att ha kört ett pass på gymmet med Malin. Får se vad mina armar säger imorn på boxningen, haha. Men nå plugg verkar det inte bli eftersom jag kom på att papperna är kvar i skolan, i mitt skåp som jag inte har någon nyckel till.
Någon gång förra veckan var jag nämligen jävligt smart. Lade in min väska, mina böcker, la ner mina nycklar i jackan och slängde in jackan i skåpet, sedan låste jag(alltså med hänglås, så nyckeln behövs ju inte för att låsa det).... Var bara att hämta bultsaxen och knipsa av låset. Så nu har jag lånat ett lås av Kristin, men det är hon som har nyckeln och idag var hon hemma. När jag dessutom hade tagit med mig ett nytt lås, haha :)
Jajaja, ska dricka mitt kaffe och försöka plugga lite på det jag kommer ihåg utan pappret!

WHEN YOU WANT IT, IT GOES AWAY TOO FAST. TIMES YOU HATE IT, IT ALWAYS SEEMS TO LAST

Hejhopp. Skola idag, har temavecka så har inga riktiga lektioner. Fick även börja tio! Jävligt skönt med sovmorgon på en måndag. Gick upp och gjorde mig iordning och väckte sedan såskorven någon timma senare i vanlig ordning. 
Skulle ha avstått alkohol helt i helgen egenligen, men det sket sig... Inte den bästa kvällen heller. Men det gjorde ju i alla fall att jag ångrade att jag inte höll mitt löfte :)
På lördagen blev det däremot lugnt. Vid två på natten någongång kom Elias och hämtade mig och så åkte jag med upp till honom och sov, sååå skönt!
Igår bestämde vi oss för att göra något vettigt. Så på kvällen åkte vi och handlade en sväng, sedan lagade vi mat.
Blev lövbiff, potatisgratäng, grönpepparsås (och bea, hihi) och en god sallad. Sen gjorde jag lite pannacotta med bärsås. Efter det tröck vi chirre&dirre för ett år... Mätt som ett as blev jag. Allt för en mysig kväll med hjärtat ♥


OKEJ HAR FÖRSÖKT LADDA ÖVER BILDHELVETENA TILL DATORN I SÄKERT EN KVART NU MEN DENNA JÄVLA DATOR FATTAR JU INTE ATT DET ÄR EN MOBILJÄVEL KOPPLAD TILL DEN???????????????? DÖ, ALLT, NU'11!!!!!!1!!!

Just, skulle tillägna en rad till Bella men är så arg så det är bara hennes namn så får vara med.

-

Hatar allt idag.

TAKING HER FOR GRANTED

Hehe, är inte så jävla duktig på att uppdatera längre, men är för det mesta i skolan och efter det så tränar jag. Är därför rätt död under den resterande tiden av dagen så jag orkar aldrig klicka in här. Men ska försöka. 
Jaja, idag hade vi en rätt kort dag, slutade två. När jag kom hem kollade jag på Sagan om de två tornen och förutom det så har jag i stort sett inte gjort något. Ska strax röra på fläsket, vet ej om jag går iväg och tränar eller gör det hemma, men något blir det!
Var och boxades med Fialutten igår, så det får bli en fin bild på henne och Hanna från julklappsbytet hos Alex :)


WHATEVER YOU WANT

Orkar inte dra upp nå bilder. Vet inte vart jag har lagt kameran så bilder från kvällen hos Bella kommer sen!
Har väl varit med Elias i stort sett hela helgen. Kvällen hos Bella blev för övrigt jävligt lyckad, hade sjukt kul! På fredagen så blev det fest igen, fast då med Hanna, Fia, Alex & co. Var först och bowlade och sen drog vi till Alex. Dit kom även Elias och de andra pöjkarna, riktigt lyckad kväll där med enligt mig :)
Idag har jag och plutten varit och pantat burkar haha, riktiga lodisar. Ska väl dra mig upp till gymmet med Malin snart, men först lite kaffe!

LOVE YOU MORE THAN WORDS CAN SAY

Nyss sminkat mig och ska strax byta om. Klockan fem (OJ JÄVLAR LÄR SKYNDA MIG, bra koll på klcokan1_!"") drar jag och Malin iväg till Hallsta för att umgås och ha kul med tjejerna i klassen! Är grymt taggad hihi!

Igår var jag mest med Elias. Vi passade på att sno den stora soffan när mamma och pappa inte var hemma. Kollade på Jönsonligan och åt popcorn i olika smaker haha. Så mysigt så! :)


EVERYTIME I START TO BELIEVE, SOMETHING'S RAPED AND TAKEN FROM ME

Sitter i sängen, ska snart dra på några avsnitt Sons of Anarchy och Scrubs. 
Igår var jag och Emma en sväng på gymmet och efter det åkte vi och solade. Åkte sedan hem och åt. Fick ett ryck sen och bakade, haha. Samma sak hände idag.. Någor är ju fel. Visst, vore ju kul om jag åt skiten men det gör jag ju inte. Bakar bara massor och fyller frysen med fika! Göder upp de andra i familjen lite.
Jaja, efter att jag hade bakat igår så kom Elias förbi en stund. Vi kollade några avsnitt av My name is Earl och sedan skulle han titta på nå jakt med Jan Guillou.... De va ju.....bra, ne :) hihi

Bild från julafton

NYÅR









RSS 2.0