since last time


Hos Anton i Lördags!

I Lördags var jag först i Norrköping och firade min kusin & morbror på dagen. När vi kom hem åt jag och fixade mig, sen tog jag mig ut till Anton. Hade en skitbra kväll med de bästa! 
Igår tog jag det bara lugnt, tränade en sväng på kvällen samt var ute med mamma i skogen och plockade blåbär, haha. Jobbade 7-12 idag och har tagit det ännu mer lugnt sen dess... Jävla väder! Dock hunnit med ett styrkepass samt en tripp till Götlunda glass(haha) och prövat på det med :) Jobb 12-18 imorn, går väl. 

liten uppdatering

Har varit i Göteborg & Halmstad i helgen på lite semester med familjen. Där tog vi det mest lugnt, åt massa god mat på olika resturanger, var på Tylösand på lördagskvällen, åt 1 glass om dagen(bl.at på Riccardos glasscafé), shoppade lite i stan, åkte gokart & på hemvägen stannade vi till på Gekås ett tag. Riktigt skönt att komma bort från allt vanliga här hemma & se lite nytt!











Massa bilder som får beskriva helgen!

Idag har jag jobbat fram till sju, innan jobbet blev det ett träningspass också, så nu är jag skapligt jävla mör. Ska strax äta grillat och sen får jag se om jag tar mig ut eller stannar kvar hemma. Imorn börjar jag elva & slutar tre, kortaste dagen på riktigt länge! Efter det blir det dock full rulle. Ska hinna hem, packa, byta om, fixa mig, åka till v-ås, fira min farmor & sen raka vägen till Hallsta där jag äntligen ska ha lite kul med tjejerna från klassen som jag saknar som en galning! :D

YOU KEEP ON TALKING BUT IT MAKES NO SENSE AT ALL

Tror jag ångrar mig lite med att inte fortsätta blogga. Nu är det ju dock dåligt väder ute, så det är väl därför jag har parkerat mitt arsle här. Men tänkte slänga in lite bilder från de senaste dagarna! Mest på mat....

Fredagens efterlängtade naturgodis!! Suktat efter det hela veckan på jobbet, hihi

Lördagens "lilla" frukost

Gofrukost någon dag i veckan

Igår - räksallad & rosévin med mamma&pappa på altanen, hur mysigt som helst!

Frulle ute i morgonsolen någon dag innan jag cyklade iväg till jobbet


Grillning hos Emma i Torsdags, supermysigt!

Random mellis

Världens finaste Emma igår!

Gigantisk mjukglass jag tröck i mig för någon timme sedan

TILLBAKA

Här var det dött! Men jag har ju varit på Peace & Love i en vecka, plus att i måndags var min första jobbdag.
Peace&Love var GRYMT. Sjukaste jag gjort ungefär. Såg jättemånga bra band & artister, lärde känna massa nytt folk, härjade runt på campingen, söp som aldrig förr, mådde skit konstant och njöt av livet fullt ut. Lärde mig verkligen att bara skita i allt och vara mig själv där borta, det märks nu när jag är hemma igen kan jag säga. Inga jobbiga "måste-tankar" eller förhöga krav finns kvar, jag bara lever!
Bilder från p&l finns på min facebook. Orkar inte lägga upp dem här också. 

Jobbade 7-17 i Måndags... Skitkul när man är sjukt jävla rutten efter en veckas supande! Trots att jag inte hade någon röst heller (vilket också var väääldigt bra eftersom jag skulle lära mig kassan. Fick ha en tjej stå bredvid mig och säga "var det bra så?" "vill du ha kvitto på det?" osv medans jag klickade på knapparna och tog emot pengar mm. hahaha) så gick det faktiskt bra. Har jobbat på hela veckan sen dess. Imorgon börjar jag dock 11, så det ska bli riktigt skönt. Förresten så cyklade jag till jobbet i Tisdags morse(Arbgoa-Viby-Valskog-Kungsör). 21 km i gryningen ;) På världens trögaste damtralla dessutom. Tog en timme, men det var riktigt härligt! Blir nog cykel imorn igen!




Idag slutade jag klockan ett, så sen dess har jag gått och latat mig, tränat, klippt gräset och bara varit! Jag och pappa ställde precis upp poolen också, hoppas bara att det fina vädret håller i sig. 

Förresten så kommer jag förmodligen inte vara så aktiv här i fortsättningen heller. Dels för att det är sommarlov och det är inte till för att spenderas sittandes framför datorn. Men även dels för att jag jobbar resten av sommaren, så kommer inte ha tid även ifall jag får lust!

RSS 2.0