Lediiig

Gick upp vid 7 trots att vi är lediga. Har pluggat kriminologi och ledarskap sen strax efter frukost. Mycket kvar att göra dock...

Hade tänkt att dra och träna imorse, men körde på med ett av de värsta passen jag vet igår för första gången. Det resulterade i att jag idag har ont i ungefär varje cm av kroppen. Så jag spar träningen tills på söndag! Får ju bara träna 2 ggr/vecka så gäller att jag delar upp det hah.

Är för övrigt sjukt taggad tills imorn, då blir det fääääst


Lunch&mellis


Lugnet

Var och umgicks med köttbullen igår, bra gosig hon är! Gick skitbra och åkte därifrån nöjd och glad! Väl hemma blev det lite plugg och sen slocknade jag, framför tvn till och med, hah.

Idag väntas en sväng till gymmet och sen ännu mera plugg. Morgondagen ser nog likadan ut, eftersom vi är ledigaaaa!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1312944/images/2013/pic_5108e9d1e087c34a4dbabaad.jpg" class="image">


Morgonpromenix i skygen


I'll be wakin' up in the mornin' probably hatin' myself

Sitter i bilen påväg hem från vås. Fick goda nyheter idag!! :D hihi

Ikväll blir det mys i soffan med en påse godis. Men imorn finns inga gränser heh...




Not sure how to feel about it

Slutade 11 idag, lagom skönt! När jag kom hem käkade jag lunch och sen kom mamma hem med en semla till mig hihi.

Just nu är vi i alla fall ute på långprommis. Ikväll blir det plugg och gym för min del. Redan fredag imorn!!


Tisdag

Kikar på ett avsnitt dh efter en lång dag i skolan. Har väl gått bra annars men har en sån jävlig träningsvärk sen i söndags. Hej handikapp!!
Ikväll ska jag plugga spanska så att jag får det överstökat också. Sen kryper jag ned i soffan framför ett avsnitt hart of dixie!

Hej kristiniii!!!


3.5 h hål

Suttit och pluggat matte sen kvart i tolv nu. Lagom mör i huvudet. En timmes samhäll om en halvtimme, sen hem och sätta sig och räkna ännu mer..:)


Fredag

Sitter och kikar på gladiatorerna med m&p. Skulle ha gymmat med Amela egentligen, men det får bli imorn istället!


LEVER VÄL

Har väl försökt plugga sen jag kom hem. Dock utan vidare framgång. Har tappat min jävla motivation helt känns det som... Men den kommer väl. Typ.

Eftersom jag ungefär aldrig någonsin uppdaterar nå vidare längre så kan jag väl berätta att livet skuttar och småspringer. Bakåt ibland också. Det rullar väl i alla fall påååå antar jag. Längtar bara tills det är lov igen. Eller tills något jävligt kul händer. Skulle behöva nå sånt nu. Går väl typ runt i nån jävla bubbla. 0 kontakt med omvärlden. Föredrar att ligga hemma i soffan ca. 16 h om dygnet (resterande 8 i sängen). Förutom på helgerna förståss, heh. 

Nääää men vafan. Lite gladare kan jag väl försöka vara. En kul grej är väl att jag har fått börja träna igen. Dock bara 1 gång/vecka nu i början. Superkul ändå! Ska ta tag i mig själv, rycka upp mig riktigt ordentligt. Det som har varit har varit och så får det vara. Det som är ska jag glädjas åt och det som kommer tänker jag längta efter! Hahaha herregud vad patetisk jag låter när jag försöker vara positiv? Lika bra

Tja

Skola

Har varken engelska på måndagar eller spanska/ franska på onsdagar.
Hål i över 3 timmar❤❤❤❤ pls die


Instagram

Just, har gått och blivit instahora.
madelenemjosefine följ eller ät skit



Jobbat idag, ätit köttbullar också. Kaffe och Alvedon nu, sen är jag fit for fight igen


RSS 2.0