the whole thing, I think it's (sic)

Nyss legat ute i solen i några timmar. Igår drog jag till Örebro med mongos, efter det åkte vi och badade i gropen. Sen kom älsklingen hihi.
Lite senare ska jag ner till villa med Hanna och Fia och på Lördag sticker jag till Skara och därefter Lysekil med min familj + Lydic! Sen helgen efter - Sonisphere med Hanna! :D
Sist jag såg Slipknot (2009) hihihhhihihihihihihihi

Can you lie next to her and confess your love, your love?

Nyss tjockat glass. Midsommarafton blev lite kaos på vissa håll och så men som tur var löste det sig sen. Var hos Amela under kvällen som sagt, hon fick en piska och ett strypkoppel av mig och Emma, hehe.
Hjärtat sov här inatt och ikväll kilar jag upp till honom och sover där med, behövs nu.
Väntar bara på att Emma ska höra av sig någon gång så att jag kan sluta vara så tråkig.

wondering

Ja.. jag är inte så bra på det här. Orkar inte skriva något eftersom jag aldrig gör något typ. Hatar sommarlovet hittills, ligger bara och degar och blir sur för att alla jobbar nu och sen när jag jobbar så är alla andra lediga.
Igår var jag i alla fall med Emma, vi köpte presenter till Amela och Lina. Sen låg vi och kollade på skins så länge det gick.
Ikväll bär det hem till Amela som fyller år :)

the puzzle

Jaadå sitter i min säng. Jävla fitt webcam på denhär datorn vägrar ens öppna programmet till den. Nya kameran jag fick för att jag skulle till Barcelona suger den med. Blöööööööööö jag är arg hihi. Orkar inte använda stora kameran. Sååå, inga bilder.
Ska upp och kolla på karnevalen med Hanna och Julia sen. Åkte karusell igår, aldrig mer............

2208

Ligger i sängen med Elias, varsin dator och tv, haha. Var hos Amela innan, kollade på när dom grillade hamburgare. Har varit allmänt slö idag, men har i alla fall hunnit med att varit ute och gått en mil, så kanske inte har varit så slö egentligen. Rakade av Elias frilla igår också, det var jätteroligt :D

even after all this time, nothing else I ever find in this whole wide world can shake me like you do

Rullade hem från Elias vid åtta imorsen för att han skulle till körskolan, så jag är lite trött nu. Idag har vi i alla fall varit tillsammans i 4 månader, hihi.
Ska strax höra av mig till Emma så skulle vi gå och fika och sen ikväll ska jag och Pelias tjocka oss :)
Har för övrigt glömt att säga att jag fick en ny dator och ett guldarmband på skolavslutningen. Hade inte förväntat mig att få något över huvud taget, men kanske förtjänade det efter mina 300 poäng


typ enda bilden jag har på den här datorn, så jävla cool kille, haha jag älskar diiig ♥


I wish nothing but the best for you

Sitter på mitt rum. Alla mina vänner försvann. Emma svarar inte heller, kanske för att jag ringer henne minst 5 ggr per dag. Hehe.
Var hos Amela igår, vi åt chips (10 påsar) och hoppade studsmatta, i alla fall jag.
Idag har jag varit med samma (tid, samma kanal) och vi har grattat Brandon hos Lydic, men jag var mest ute efter tårtan om jag ska vara ärlig. Kanske var därför de lämnade mig.




Lärarmiddag + Skolavslutning

Har ju sommarlov nu också, som jag inte riktigt har fattat än. Men skolavslutningen blev helt okej. Slutade dock med väldigt mycket oroligheter över en viss Emma och att inte glömma Elias, haha. Men vi började hos Pontus med klassen och sedan vidare till Amela. Blev sedan väckt vid fem någon gång av min käre pojkvän, men blev bara glad att allt var okej. Vi vaknade lite senare på dagen och badade sedan i min pool. Måste även säga att jag slog han HÅRT på kubb ;) felåt hihi

Lärarmiddag



Skolavslutning










Barcelona

Bilderna ligger huller om buller, men Barcelona innehöll i alla fall sol, regn, onyttig mat, nakenbad, en kopia av chanel(som blev kär i malin), pinsamma moments(mest i samband med att vi fick för oss att vi var de enda svenskarna där), ett antal utskällningar av han i the human centipede(vår receptionist på hotellet), utmaningar på planet, smärta i fötterna och lite till.


yours

Elias åkte nyss, saknar honom redan :( Åker till Barcelona imorgon bitti. Har inte ens packat hälften av grejerna, men det löser sig.
Igår var jag hos Lisa med de andra, mysigt tills det var dags att gå hem. SVINKALLT.
Kvällen innan var jag vid Tjurlången och grillade + badade med Fia och Hanna.
Kom just på att jag borde nog packa klart nu, eftersom jag måste lägga fram kläder och sånt till lärarmiddagen för att ens hinna det på torsdag. Jaa, väldigt osammanhängande.




deep inside I hope you feel it too


Ful och lite övertrött. Åker iväg med Emma, sedan mys med pojk!

the everlasting

Fan jävla helvetes runkneger, såg precis att min tummnagel på något jävla vänster har lyckats spruckit längst ned innan där den sitter fast. Min längsta nagel :( Fuck life x65.
Har varit i Göteborg med min kära klass lördag-måndag. Så har precis lagt in alla bilder.
Så fort jag kom hem så åkte jag upp till Elias, saknade honom extra mycket när det mest bara var kallt och jävligt den fösta dagen. Hård som FAN var min säng också.
Men nog om det, hade jävligt roligt i alla fall!
Idag var det sista dagen i skolan. Är ju lediga från idag+helgen och på Måndag åker vi till Barcelona. Så dagen bestod av alla dessa utvärderingar och rensa skåpet + lämna nyckeln. Grejen var att jag råkade lämna in nyckeln INNAN jag tog ur min väska och jacka. Fick glass på mentorstiden och allt var kaos hihi.



Hela klassen + två okända i en busskur




Glada, dyngsura tjejer efter liseberg när busschaffisen ignorerade oss och körde förbi vår hållplats. Fick sedan springa nån km mitt i den regniga, mörka skogen tillbaka. Fuckens fuck.




Hela klassen i vårat rum, alla är jätteglada som ni ser. Haha. Körde pandoras ask, som vanligt.




RSS 2.0