when you realize there's no one waiting

Satt hos Hanna till en början igår med lite folk, spelade spel och så. Skulle sedan till bowlingen men det orkade vi inte, så drog vidare till Pontus. Jag var lite borta så kom hem förvånansvärt tidigt.
Idag har jag vart duktig och gjort klart SOn, vart ute och gått och plockat upp lite på mitt rum. Ikväll ser det ut att bli bowling istället för igår, blir nog brao.
egox2
nej vet inte vad fan jag gör med min hand

this is not what I thought it would be like

Har engelska, snart lunch. Gott. Har inget annat vettigt att skriva, allt rullar på. Vad som händer ikväll är fortfarande oklart, men det blir säkert bra!

so far, so gone, so what?

Sitter och väntar på sista lektionen, idrott, skridskor...
Lite bilder från helgen som var!

6-6-sick

Helgen vart faktiskt väldigt bra tror jag, eller i alla fall helt okej. Idag är min hjärna ute på vift, jag förstår inte så mycket och orkar inte bry mig.

I won't sleep tonight

Hungrig som FAN. Vet inte vart pappa tog vägen, så jag får väl helt enkelt svälta om jag inte äter pizza med Hanna och Julia. Drar strax och fixar allt och sen hem till Hanna, hoppas på en bra kväll.

this is

Började typ nyss, har bild, kuelkuel. Sitter och citerar Lotta på Bajspackargatan med Glenn. Känns för övrigt som att ikväll blir en bra kväll, hihu.

If i took another choice, where would I be at?

Kom hem för ett tag sedan. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske försöka plugga lite om inget annat distraherar mig. Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe. Borde röra på mig också för den delen.
FÖRRESTEN, så hittade jag en massa gamla fula kort igår..
Jag, Elsa och ett par kalvar..
Syns inte mycket men det är jag, Hanna och min bror. Väldigt stiligt.
Jag och Freddie, fula
Jag och Jesper
Hanna, Jag, Jesper och Freddie
.
Har massa annat fult och pinsamt men man ser ju inget eftersom jag är lat och orkar inte ta kort med kameran.
Men, ja, fula bilder på fula ungar!

Immunize

Trevlig kväll igår! Var lite hopplöst i början men sen ordade det upp sig. Satt här hos mig först, sen efter att Fia hade gått hem så var jag och Hanna ute och vandrade i snön, sen var vi en stund hos Domme och efter det gick vi vidare till Pontus. Fattade inte så mycket av vad som hände, men hade kul osv. Vandrade sedan femtio mil i snöstormen.
Idag hämtade mamma upp mig vid elva och så åkte vi in till Västerås. Köpte lite saker jag behövde och så. Just nu vet jag att jag borde plugga, men vi får se hur det går med det.

take a bite of my heart tonight

Suttit här läääänge nu. Inget händer, blir lite arg ja. Hanna och Fia kommer väl snart, äter fort är något de absolut inte gör!
Men hoppas det händer något senare, brukar ju lösa sig men blir det lika illa som igår vet jag inte vad jag gör. Meeeeeeenmen.

.

Igår blev verkligen inte som tänkt. Men slutade med att vi gick och bowlade i alla fall. Det var kuele för JAG VANN!!!!1
Lite nöjd bara..

I WANT SOME MORE

Ser ut att bli en bra helg, toppen.
Skolan är väl rätt så lugn än så länge, annars är det jag som tränger bort det jag skulle behöva göra... Menmen, just nu sitter jag i uppis med Lina och Elsa, börjar om en timme, orkar inteeee.
Tycker att den här jävla snön ska försvinna nu.

I ain't leavin yet.

Sitter i uppis omringad av folk som spelar sims. Har snart spanska. Dör typ.
Vore så jävla gott med kebab just nu, hihu.

and it's hard to take, hard to watch, hard to look away

Ja.. I lördags var det trevligt, tycker jag iallafall. Var först hos Elias ett tag och sen gick jag och Hanna vidare och sen efter det hem. Söndagen spenderades i sängen, tills vid klockan sju då jag gick till Linda där nästan alla andra ur fts var. Trevligt var det. Idag har jag inte gjort ett skit... typ.

around

Igår vart trevligt!
Väntar på att Hanna ska ha sovit klart, sen fixar vi lite grejer och sen kör vi!

we won't need any wings to fly

Japp. Igår var jag i Västerås Aliceballis vi åt på donken och gick på bio. Såg The next three days, asbra film.
Idag är det fredag och ikväll ska jag hem till Lydia och äta tacos, måste bara ta mig upp på stan och köpa tacobröd åt 20 pers. KUEL.

someday

Igår kommer jag inte ihåg vad jag gjorde på dagen. Men sen kom Emma, Elsa och Elias hit, sen gick vi hem till Emma och sov där. Fast blev inte så mycket sova för någon av oss, satt uppe och pratade, groggade, tittade på tv, åt nudlar och massa annat. Trevligt var det iallafall. Idag har jag legat i Emmas säng i stort sett ända tills nu, då jag hoppas det händer nått ikväll eftersom det bara är en vecka kvar av lovet. Nu jävlar är jag hungrig.

BEYOND THE SUN

Idag ska det hända något. Helt säker. Emma sitter säkert och spelar sims, lilla laxhora. Men just nu pratar jag med Amanda i skype och jag är så jävla sugen på pasta! Känner att detta är väldigt osammanhängande så det är bäst jag slutar.

these feelings won't go away

Tjolahopp. Nyår blev awesome, kunde vart bättre mot slutet men så kan det gå. Kommer inte ihåg något från tolvslaget och framåt, men jag kom ju tydligen hem iallafall! Även fast jag trodde att en rulle toapapper var min mobil enligt mamma... Igår tror jag att jag inte reste mig upp innan klockan fem, sex ungefär. Sen gick jag hem till Malin för kebab och prat med Glenn, Emma & Elsa också.

Lite extremt fula bilder (de enda som blev tagna):

RSS 2.0