folk säger att allt är för konsten, inget för berömmelsen

Ska strax lägga mig, är sjukt trött.
Idag har jag varit med Elias. Vi tog ett långt, jävligt varmt(dog typ) bad, vilket resulterade i att vi båda blev jätte trötta. Sedan kollade på film och jag hade varit snäll och köpt chirre & dirre. Men dock ångrar jag mig nu. Tror jag aldrig haft såhär mycket chipssmulor i min säng.
Imorgon har jag sovmorgon till sisådär tjugo över elva, tror jag. Så det kommer att bli lagom skönt, ska i alla fall försöka hinna med att njuta.

he gives me something to fight for

Hade ingen biologi, så får sitta i en och en halv timma på att ha idrott, sista lektionen. Väldigt onödigt.
Kollar igenom gamla bilder med Lydic och Hanna och skrattar åt hur små vi var. Hihi.

safely

Ligger i soffan och dricker saft, SVINHÖG volym på tvn, men jag orkar inte sträcka mig efter kontrollen. Elias åkte hem för nån timme sen.
Igår gick vi runt halva stan, sen hem till mig och åt lite och därefter vidare till Erik.
Imorse dog jag långsamt. Usch. Men nu ska jag ta mig en gigantisk kopp kaffe och rensa frysen på kakor.

I remember the way I felt from above

Är på dåligt humör, men får hoppas att det blir bättre.
Måste gå och lämna blommjävlarna idag också. Kanske går hem till Glenn sen, får se. Trött.

when I'm alive then it's you and me

Elias åkte för en stund sedan och nu ska jag strax tvätta av mitt ansikte och sedan lägga mig och dö eller något. Är helt slut. Men det var mysigt att vara med fislisa, som vanligt. Vi kollade på film, åt och badade.
Sen var det ju detdär med SOn som ska vara inne på söndag.. vet inte ens vad jag själv har skrivit. Menmen, det kanske blir bra.

-You are the strength, that keeps me walking
You are the hope, that keeps me trusting

:(

Något sorgligt hände nyss... Jag märkte att ett av mina festivalarmband var på väg att gå sönder helt, så jag klippte av allihopa. Känns väldigt naket osv, men de var ändå ivägen, och hellre klippa av dem själv än att tappa dem någonstans. Jaja, jävligt big deal.

oum

Så var helgen över igen. Kvällen igår var väl helt okej. Fast jag lyckades ha av min cykelnyckel innan jag hann låsa och sedan glömma hela cykeln. Jippie.
Nu sitter jag hemma hos Elias. Jag försöker tvinga mig själv att skriva lite SO eller svenska, men det kommer inte hända. Blev för jävla trött helt plötsligt. Sugen på godis. Elias spelar, låter som att det inte går så bra....... som vanligt:):):):)))

I'm not taking it back

Precis hemkommen från Marieberg, köpte jävligt mycket för att vara mig. Blev typ två par ringar, två par örhängen, sex par underkläder(alltså, inte 'par', men delar eller vad man säger), en blus eller vad fan det heter och en annan tröja, supernöjd.
Ashärligt med sol igen också.
Ikväller så kommer nog Hanna och Julia över skulle jag tro, vi skulle egentligen ha bastat hos Hanna och så, men vi är nog här istället. Vart vi tar vägen sen återstår att se. Hoppas Elias är helt frisk nu också, jag verkar inte ha blivit nå smittad i alla fall som tur är!

.

Happ, där fick plutten typ magsjuka eller något så han åkte hem :( Krya på dig! Så jag sitter väl inne ikväll med, hoppas bara inte jag blev smittad, kanske blir två helger på raken? NICE

snö, igen

Har engelska och ingenting att göra. Jag hoppas att något händer ikväll, för jag dör snart, typ. Men imorgon eller på Söndag så ska jag i alla fall försöka inhandla något vettigt att ha på mig, eftersom jag inte har ett skit.
Igår på idrotten tog jag, Lydic, Gleppos och Lina en promenad i det FINA vädret. Sedan gick vi hem till Lydic och spelade in vår film till SOn, den suger.
Imorse ville jag ta livet av mig när jag tittade ut, jag tror inte att jag är ensam om det.

lagom

Idag har jag haft nationellt i kemi, det gick ju som det gick...
Efter skolan kom Elias och sen även Amanda, vi har druckit kaffe och kollat på tv. Jappjapp.

nothing else means anything

En månad med såskorven idag ♥

you go, I follow

Verkligen jättekul att bli sjuk lagom till helgen och frisk lagom till skolan... Menmen, skönt att vara frisk i alla fall.
Elias kommer ner senare så då slipper jag sakna honom mer i alla fall. Eftersom jag har spenderat hela dagarna i sängen denna helg så finns det inget mer att berätta.
Ye bild från i somras/höstas (heter det höstas? jävligt fult i så fall).

we

Yeah, invigde helgen med magsjuka. Men som tur är verkar det har gått över, har bara feber nu.
Blablabla orkar inte skriva.

you can't take this from me

Den enda jag har idag är kemi, TRE gånger. Plus att jag håller på att bli sjuk och fryser som en jude, så sitter ändå och bara dör. Inte ruligt.
Igår var jag hos Elias, vi kollade på Jackass 3D och åt. Älskar dig fis.
Haha boll, ser ut som att jag har ölmage, fast det kanske jag har.

another time

Har snart SO, dödödö.
Igår gjorde jag tre stycken matteläxor, vilket betyder att jag var klar med allt i matten till idag, så fick gå från lektionen så fort jag kom dit. KUL, kunde ha haft sovmorgon.
Elias kom förbi en stund igår, misiiigt. Efter det rörde jag på mig (!!!) och sedan gick jag och la mig, helt död.
Idag ser det ut som att jag kommer plugga engelska och äta. Kan inte tänka på annat än mat nu för tiden...

i hope you had the time of your life

Är hos Elias. Han sitter och spelar och jag försöker skriva klart min jävla bokrecension.
Igår var jag först med Man i siden hos någon random, sen drog vi vidare till Kevin där bland annat Hanna, Julia och Elias var. Amanda drog efter en liten stund och jag och Elias snodde senare en rullator och körde rally hem. Mikko Hirvonen!

I'm sure.

Min mamma fyller år idag, så jag har ätit tårta och sånt. Hoppas verkligen, verkligen att det händer något ikväll. Jag dör snart av uttorkning.
Tänkte även skänka en tanke till Emma. Jag mötte Tomás här om dagen. Vi tog en fika och jag visade ditt bidrag, han verkade inte alls imponerad. Han bara knakade lite och såg på mig igenom den lilla tygpåsen med sina döda ögon. Han hälsade även att du tar upp en väldigt stor del av sängen.
vs

and there's nothing I can do about it.

Den här dagen suger.

high

Var i Västerås med Elias igår. Vi åt, kollade på bio och drack typ en liter kaffe. Misigt. Såg Sanctum, var väl helt okej. Lite panik ibland och så men trodde den skulle vara mycket bättre. Sedan väntade vi i cirka tre timmar på tåget hem...
Han drog i alla fall nyss hem och nu väntar jag väl på att det ska bli kväll. Hoppas på något bra.

I'm about to lose my mind

Lanar hos mig, eller ja, lanar och lanar. Vi är i alla fall här. Emma: "Jag är så rädd just nu." (Hon startade wow). I ALLA FALL. Lydic och Ruth drog nyss, så nu är det bara jag, Emma, Grepplin och Malin kvar. Hejdooooo.

--

Äckliga jävla dag. Usch vad arg jag är. Min bror kan ju gå och ta sig, gör mat åt sina äckliga jävla svettluktande tjockisvänner men inte åt mig. TACK.
Har världens huvudvärk också. Har varit ute och gått och kollat på film, känns som att hela dagen redan gått. Kan ju lycka till med att göra allt jävla skit som ska vara inne till skolan också. FAn vad arg jag blir.
Kan ju inte tänka normalt längre och att koncentrera mig på något speciellt kan jag ju bara glömma. VARFÖR SKULLE DET HÄNDA?!?!?!? Förstör ALLT.

RSS 2.0