fu

Röv. Så jävla sur. Men skit samma.

Iallafall, helt värdelös dag. Sitta i flera timmar och bara lyssna på babbel om kina?! Är säkert sjuk imorn, hoppas det iallafall.
Jag har fan inte tid för någonting över huvud taget. Måste hinna göra klart de där jävla testen snart så jag blir klar I ÅR. BLÖh. Och röra på mig, rullar ju snart fram. FAN VAD JAG HATAR ATT DET ÄR HÖST!111 :@:@:@
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Önskar att Glenn var här så att jag kunde tortera henne.

och du är lika ensam som jag

Jävla äckeldag, kunde nog inte bli sämre. Började med att vi blir tvingade ut i KYLAN med mindre barn och gå runt halva stan?! Sen blev jag självklart sjuk också, så gick hem. Nu har jag sovit, ätit och druckit 46546465 liter vatten. Ska väl ta en alvedon och mota mig hem till Julia ikväll, men vill inte bli mer sjuk tills imorn, så får se om jag fortsätter vara död i min säng istället.

Julia fyllde igår, så Grattis i efterskott fittingham/frans/äckel. ♥

Augusti I Helvetet

Hur kan du be mig,
be mig att förstå?
Sätt dig själv i min sits så kan du, kan du leva så


För ingen kan vilja ha dig mer än mig
Och akta dig för människor
För människor gör en illa, dom kan
Och var försiktig du har mitt liv i din hand


Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig,
aldrig känt mig så ensam

.

Jag har ett liv, därav uppdaterar jag aldrig. Men idag har jag inget liv, så blir väl tvungen att berätta det här, som jag precis gjorde. Det var väl allt jag hade att säga. Det mesta viktiga ur mitt liv finns ju uppskrivet på annat håll, till exempel här.


-

Tja. Igår kom det medeltida spelmän och började spela för oss i en ring när vi satt på scenen... Men iallafall, idag gittar jag och Amanda på kryssning. Ses.

Hej

Jag är i Skövde.
Hejdå.

RSS 2.0